Snacka om att vara trött

Igår var jag på skolan melan typ 8 och 19, hade seminarium på förmiddagen. Jag gillar både gruppen och läraren, den här delkursen känns så mycket roligare och mer relevant än den förra! Sen efter lunch grejade jag och Emma lite med SMASK-dansen, inte det lättaste att sjunga och dansa samtidigt! Sen hade vi kör fast med rytmikläraren, så vi sjöng inte så mycket, utan jobbade med kroppen på olika sätt istället. Efteråt hade jag hemskt gärna bara velat åka hem, men jag begav mig till biblioteket och letade litteratur, så jag skulle slippa gå dit idag.

Väl hemma beställde vi pizza (jag orkade äta typ en tredjedel, haha) och sen somnade jag framför tv:n vid niotiden.. Tog mig upp vid tolv för att borsta tänderna och sen stupade jag i sängen på en gång. Vaknade halv åtta och har varit uppe sen dess. Ingen särskilt rolig fredag än så länge, jag har mest läst kurslitteratur och diskat, heh. Ska läsa lite till, sen ska jag gå och träna tänkte jag.

Kommentarer
Postat av: Johanna

lång dag, men den lät givande iaf :)

2010-02-26 @ 15:06:27
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: kickan34

mh e oxå trött. men sova imorrn blir det.. på eftermiddagen på form, ska ja träna :) kram

2010-02-26 @ 20:10:18
URL: http://kickan34.blogg.se/
Postat av: Maria

usch, vilken lång dag!

Vad ska du göra i helgen då? Jag ska ta det lugnt och försöka plugga lite. Just nu roar jag mig med att städa och möblera om i bokhyllan =) haha,det är rätt mysigt, jag är nog knäpp! puss

2010-02-26 @ 21:15:25
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag skulle egentligen behlva gå till en frisör för att klippa igenom det lite, så himla mycket trasiga toppar. Men jag är för snål och rädd att dom klipper för mycket. har aldrig varit hos nån frisör här så jag vet ju inte vem som är bra heller. har du fortsatt att gå till samma frisör?

2010-02-26 @ 23:50:48
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin - viktminsking

SV; ja vi får hoppas på det.. Ska väga mig på den direkt när den kommer..

2010-02-27 @ 12:33:56
URL: http://sofija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0