Balklänning!

Nu har jag minsann hittat en balklänning! Åkte till stan en sväng och tänkte att jag lika gärna kunde kolla på Myrorna, man vet ju aldrig ifall det finns nåt bra, ibland har man ju tur liksom. Och mycket riktigt hängde det en fin klänning i min storlek där. För 350 kr. Som hittat! Det enda kruxet var att den behövde sys om, men det hade jag räknat med. Gick in med inställningen att jag skulle behöva sy om ifall jag hittade något med potential, så det var inget som stoppade mig ;)
Såhär såg den ut innan, med strypsnara och allt, haha. Jag tycker det är sjukt obehagligt när kläder sitter så tight runt halsen!
Efter lite fix (som såklart tog massa tid) ser den nu ut såhär. Mycket bättre!
Och dessutom! Vad är oddsen att jag hade en matchande sjal hemma? Kanske borde köpa en lott? ;)

Tala i tungor

Igår kände jag mig piggare och gladare efter över en vecka med magkatarr. Vågar inte känna efter ordentligt, men jag tror att den är borta nu :) Jag blir hungrig och kan äta utan att det tar stopp på en gång. Och jag känner mig inte illamående längre, så det är ju ett bra tecken :) Det var verkligen på tiden!

Nu är jag i princip ledig, ska bara till skolan och testa en grej som är hemlig, haha. Man vet aldrig vem som läser, så det är bäst att tala i tungor ;)

Har köpt biljett till balen nu i alla fall, men nu har vi nästa problem. Vad ska jag ha på mig? Tror jag tar en sväng till stan i eftermiddag och kollar lite igen. Annars har jag tre alternativ tror jag. Men det dumma är att alla är lite för stora.. Konstigt det där, jag ser ju tydligt på kläderna att jag har blivit mindre, men jag fattar det inte riktigt ändå.. Kan fortfarande känna mig stor liksom.. Men det är nog den där himla magen som vägrar bli platt som förstör för mig, haha :P Plus att jag är lång såklart.. Men det går ju inte komma undan.

Vill ni se alternativen och hjälpa mig bestämma vad jag ska ha på mig?

Kulturfestival och Kiruna

Igår var det Kulturfestival på skolan, massa bra grupper från skolan och massa folk, riktigt kul! Frank Ådahl var gästartist (ni vet Lejonkungen-rösten) och han sjunger grymt bra, fattar inte hur han lyckas, det känns som han bara öppnar munnen och så kommer det ut massa snyggt. Alla rörde sig hela tiden, så det blev inte många bra bilder direkt :P Svårt att fånga konsertkänslan med blixt, så då får man finna sig i att det blir lite suddigt ;)
Mamma ringde mitt i konserten, så jag ringde upp sen och så berättade hon att de hade bokat en charterresa till Turkiet. Familjen brukar aldrig åka på charter eftersom pappa flyger mycket genom jobbet och får massa flygpoäng hos SAS. Så när vi har semestrat har det varit diverse mellanlandningar och fixa och hitta allt själv. Jag frågade mamma om de hade varit på charter förut och så lyckades hon på nåt sätt säga typ "Ja, jag och pappa åkte ju på charterresa till Kiruna" och så började vi gapskratta på en gång. Så himla fult, hahaha. Charter till Kiruna liksom, finns det? :P Hon fattade inte heller hur det gick till, men det var samma begynnelsebokstav på det rätta ordet Kos, så det kanske klingade lika i hennes hjärna, hahaha.

Bal?

Skulle till stan för att leta efter något som man kan ha på sig på bal, men det var ju inte det lättaste. Däremot hittade jag de här på H&M och gina tricot. Båda i storlek Small. Hur gick det till?
Och angående balen vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Jag vill gå, men det kostar ju en del, vilket inte känns så kul eftersom jag ju inte mår riktigt bra, svårt att veta om det kommer gå över till på tisdag? Ni som är mina magkatarr-experter; hur länge håller det i sig? Har nog gått en vecka nu.

Lugn

Jag kommer på mig själv med att stressa med onödiga saker, typ gå fort fast jag inte måste, fixa med massa grejer samtidigt, lite sånt. Men så fort jag kommer på mig själv saktar jag ner, jag måste lära mig att ta det lugnt. Inte det lättaste, men jag försöker! Har prickat av några fler saker på att-göra-listan idag, så det är inte alls mycket kvar den här terminen. Träffa sånglärarna imorgon, sjunga i provkör (och få betalt), gå på kulturfestival, vårbal och avslutning. Sen är det sommarlov! Eller ja, ska läsa en eller två sommarkurser (har inte bestämt än, behöver pengar, men behöver samtidigt vara ledig), men det är nog inte så betungande, det är ju inte som att min framtid hänger på dem :)

Fick det här fina kortet och örhängen i brevlådan idag, från världens bästa Maria. Miss you!

Mardröm

Drömde en mardröm inatt om att jag och Dennis hade gjort slut, vaknade med den hemska känslan kvar och började såklart gråta. Har fortfarande inte riktigt hämtat mig. Jag skulle verkligen behöva vara ledig nu känner jag.. Men det kanske är bäst om jag gör klart de sista uppgifterna så fort som möjligt, så kan jag vara ledig sen. Kan ju ändå inte slappna av riktigt när jag vet att jag måste göra massa grejer. Magen känns lite bättre idag än igår i alla fall, men bra är det ju inte. Testar med inside nu..

NEEEEEJ!

Fy, nu vill jag vara ledig alltså.. Jag har liksom stängt av hjärnan känns det som.. Inte kul när den första tanken när man vaknar är NEEEEJ! Nåt som är positivt med den här dagen är i alla fall att jag slapp vakna av arbetarna som väsnas här utanför. Inte för att de inte är här, det är de såklart. Jag vaknade bara innan de kom hit (och de kom som vanligt innan sju)..

Vaknade illamående som vanligt. Men nej, jag är inte gravid. Det är förresten störigt att det är det första folk frågar så fort man säger att man mår illa. Men när det håller i sig hela dagarna och har sällskap av lite andra symtom verkar det inte så troligt tycker jag..

Ska snart till skolan och examineras. Och dessutom ha körrep och konsert. Jobbig dag. Men sen har jag faktiskt inga fler lektioner kvar! Däremot en liten träff med sånglärarna, två provkörsdagar och två arrangeringsuppgifter kvar. Men sen så får jag vara ledig! I alla fall några dagar :P

Magkatarr?

Jag har haft ont långt upp i magen i ett par dagar nu.. Lite halvt illamående men samtidigt ett sug som om jag vore hungrig. Men när jag äter blir det inte direkt bättre, möjligtvis en stund.. Pratade med mamma nyss och hon trodde att det kunde vara magkatarr. Någon som känner igen sig? Väldigt obehagligt iaf. I lördags var jag helt matt, orkade knappt göra någonting och ville helst inte äta nåt alls, fick i mig lite proviva och yoghurt bara..

Koncentrerad

Här sitter jag i datasalen, lyssnar på Chopin och läser arbeten. Ett kvar nu, sen har jag läst alla. Sen blir det lunch och öva lite kör inför morgondagens konsert. Har examination imorgon också. Jag vill verkligen inte. Hatar att stå och prata inför klassen. Kan tyckas konstigt eftersom jag ska bli lärare, men det är en helt annan sak när jag kan mer än de jag pratar inför, haha :P

Maria-cravings

Rätt som det är så saknar jag min fina vän lite extra mycket. Och nu är det en sådan period känner jag. Vi bor flera timmar ifrån varandra och eftersom vi är fattiga studenter båda två och sj tar överpris för att åka så är det inte så lätt att hälsa på varandra heller. Men nu måste vi nog styra upp nåt snart, det här går ju inte!
(Och nej, vi hade inte bestämt vad vi skulle ha på oss här, haha!)

25

Idag fyller jag hela 25 år. Och jag har haft en riktigt bra dag måste jag säga! Har blivit väldigt uppvaktad av massa folk, så många var det aldrig innan facebook ;) Dessutom har jag haft min sista vfu (praktik) någonsin och fått ett jättefint omdöme av min handledare. Och! Jag fick jobbet :D Värsta lyxfödelsedagen alltså :D

Fick ett fint halsband på posten från farmor och farfar. Änglasmycke tror jag det kallades, stödjer barncancerfonden dessutom. Gillar det massor :)
Fick pengar i födelsedagspresent också, så jag tog och investerade i nya bikinis från Stadium, gillar den modellen :) Och att det var ta 3 betala för 2 såklart :) Blev ett par svarta trosor till också :)

Nyttigare

Försöker äta lite nyttigare igen, vill ju inte gå upp allt som jag har gått ner, det vore ju för hemskt! Så idag blev det zucchinilasagne (zucchini istället för pasta) till lunch och lax med jättegod sallad till middag. Mums! Skulle gärna äta sånt jämt om det inte vore för att det är så dyrt med grönsaker i jämförelse med tex pasta..

Intervjun

Nu har jag varit på mitt livs första riktiga jobbintervju. Jag har jobbat förut, men då har jag varit vikarie och inte direkt genomgått någon lång intervju. Egentligen skulle det här vara en första intervju, men hon som intervjuade mig (och äger företaget) tyckte att det gick så bra och att jag verkade som klippt och skuren för jobbet, så vi fortsatte med intervju nummer två direkt. Hon hade bara gjort så en gång tidigare sa hon. Och då hade hon rekryterat flera hundra. Så det känns ju verkligen kul! Vi pratade i lite mer än en timme och jag fick svara på massa svåra frågor. Men det gick riktigt bra. Så nu ska hon prata med mina referenser och få ett utdrag ur polisens register. Sen är jobbet så gott som mitt, familjen jag ska jobba hos måste ju såklart godkänna mig också :)

Trots att jag var äckligt nervös och knappt hade sovit så kändes det riktigt bra och jag fick massa fina komplimanger. Hon sa att det märktes att jag var trygg i mig själv och att hon inte tyckte att det fanns någon anledning till att vänta eftersom det kändes så bra direkt :)

Resten av dagen har jag också gjort grejer som kräver massa koncentration, så jag kommer somna tidigt ikväll. Är helt slut i hela kroppen!

Skulle du anställa den här smilfinken?

Inatt har jag sovit extremt dåligt. Först tog det hundra år att somna, sen vaknade jag av att en av katterna satt och hulkade jättelänge för hon skulle spy. Två gånger. Nån timme senare vaknade jag av världens hostattack som inte ville ge sig. Och såklart satte de igång alldeles för tidigt precis utanför oss imorse också. Trodde inte de skulle göra nåt mer som lät så mycket, men tydligen låter det jättemycket när man tar bort stenplattor också..

Ska snart iväg på jobbintervju, kul att jag känner mig som ett vrak. Men jag kan allt skärpa mig och vara supertrevlig i en timme, så jag hoppas det går bra ändå ;) Med lite mascara ser man ju oftast piggare ut.
Men vad fasen har man på sig på en jobbintervju? Jag har ju i princip bara pluggat i mitt liv.. Kavaj kändes lite overkill, så det blir mörka jeans, svart långt linne med vitt skärp i midjan. Och en färgklick i form av korallfärgade naglar och kofta.
Skulle du anställa den här smilfinken? :P Hahaha, ser väldigt posig ut på andra bilden, men det var lite tanken ;)

Utmattad

Jag känner mig helt utmattad idag. Vaknade mycket tidigare än planerat av att de sågade ner det stora trädet utanför oss. Och först tog de såklart bort alla grenar, så det tog en himla tid innan det var klart. Sen har jag försökt få något vettigt gjort under dagen, dock har det inte gått så bra. Har haft praktik för näst sista gången, sista blir på torsdag, skönt att bli klar även fast det såklart är kul. Nuu är jag hemma igen och är helt slut. Huvudet sprängs och jag vill inte göra nånting.. Blädag. Vädret hjälper ju inte direkt heller..

I fredags..
Idag.. Snyggt va? :P

Men imorgon ska jag på jobbintervju, håll tummarna!

Med eller utan fjädrar?

Kan inte bestämma mig, ska jag välja linnet med eller utan fjädrar? Från avanna.se.

Skolan

Tänkte faktiskt bege mig till skolan snart. Fixa det sista med arbetet, ska bara läsa igenom en gång och fixa till pdf, kan inte göra det hemma tyvärr.. Hade ju varit skönt annars. Men jag behöver öva piano också, vilket aldrig går särskilt bra hemma. Så jag tar en tripp till skolan helt enkelt. Arbetet ska in imorgon kl 12, men jag mår ju inte särskilt bra med min skithosta, så jag misstänker att jag kommer behöva sova imorgon. Så det känns skönare att göra såhär och bli av med arbetet :P

Vad gör ni idag?

Woho!

Min favorit vann! :D Fattar inte varför folk gillar Saade, men det är ju kul med topplacering såklart! ;)

ESC 2011

Hade inte tänkt recensera direkt, men jag tycker en massa saker och måste få ur mig det känner jag. Och eftersom Dennis inte är särskilt intresserad av att titta så får jag väl skriva lite här ;)


1 Finland - Söt trallvänlig låt, men han sjöng ju inte så värst..

2 Bosnien - Ingen låt kommer minnas, men gubben verkar ju charmig.

3 Danmark - Hej Sing for me-kopia! Det gick ju sjunga den i hela refrängen.. Tråkigt när det är så likt en annan låt, men trallvänligt iaf.

4 Litauen - Rätt fint faktiskt, jag är ju svag för piano, stråk och sång. Men kanske lite väl musikal/Disney för den här tävlingen..

5 Ungern - Lite skum låt, känns som ett hopplock av massa olika, men bra refräng! Den fastnar! Och hon sjunger ju riktigt bra!

6 Irland - Ahh, helt galna tvillingar. Jag gillade inte låten alls, tyckte den var skum.

7 Sverige - Nja. Alltså, han hittade ju inte ens tonarten i refrängen. Show och energi visst, men sångrösten håller inte i min värld.

8 Estland - Kändes lite Alice i underlandet-skumt. Ingen hitlåt dock.

9 Grekland - Jättefult med rapparen i verserna, men refrängen är ju grym!

10 Ryssland - Minns typ bara att de sa nåt om nån Gaga-producent. Men låten fastnade inte.

11 Frankrike - Bra sångare! Och jättefin bakgrund! Men låten minns jag inte.

12 talien - Jazzigt och härlig röst! Särskilt när han tar i så den nästan spricker, I like!

13 Schweiz - Påminde mycket om I'm yours med kompet i början, är väl ukulelen. Och lite Bubbly hör jag också. Mysigt somrig iaf :)

14 Storbritannien - Oj, Blue var längesen. Lite högstadie-flashback :P Catchy, men varför den höga tonarten? Han får ju skrika stackarn!

15 Moldavien - Hahaha, helt galet. Och kommentatorn hade helt rätt i att det låter som de sjunger souvlaki istället för so lucky :)

16 Tyskland - Förra årets vinnare som sjunger i år igen. Men den här låten är inte lika bra, i alla fall inte när man hör den en gång såhär. Känns som man måste lyssna på den flera gånger för att den ska bli bra.

17 Rumänien - Haha, Eloise var det första jag tänkte! Inte för att melodin är lik, men det går ju sjunga Eloise nästan hela låten till det kompet. Låten är inte lika bra som Eloise dock :P

18 Österrike - Modigt att börja acapella! En typisk powerballad, precis en sån som Malta skulle ha haft med ifall de hade varit med :P Och höjning + gospelkör! Det gillas såklart ;)

19 Azerbajdzjan - Såg ett halvt införprogram förut och då var den här med. Och den fastnade redan då. Refrängen är riktigt snygg och det känns modernt! Kul att det är massa svenskar inblandade också :)

20 Slovenien - Påminner om Christina Aguilera. Hon sjunger riktigt bra, rätt bra låt också faktiskt!

21 Island - Fin gest att sjunga istället för sin vän som dog någon vecka innan han skulle tävla. Men låten är ju för lik Can't smile without you eller vad den kan heta.

22 Spanien - Somrigt och trallvänligt. Men tråkigt. Och det känns som låten är jättelång, den tar ju aldrig slut!

23 Ukraina - Duktig sångerska, men inte så spännande låt. Däremot riktigt häftigt med sandkonstnären som gör massa snygga bilder med sina händer och sand under låten!

24 Serbien - Oh, lite Motown är ju aldrig fel! Det här gillar jag! Synd bara att hon inte sjunger på engelska, svårt att sjunga med när man inte förstår texten. Söt lite Twiggy-aktig tjej :)

25 Georgien - Känns lite Linkin Park fast med en tjej som sjunger/halvskriker. Och har riktigt ful klänning, haha.

Som sammanfattning tycker jag att det var ovanligt lite att skämmas över, haha. Brukar tycka att det är så sjukt mycket dåligt, men i år var det mesta helt okej! Mina faroviter är nog Azerbadzjan (lika svårt att stava varje gång :P), Ungern och Serbien. Tittade ni?

Dreamcatcher

Jag är himla sugen på det här linnet från Avanna.se, kanske ska slå till när det är fraktfritt i helgen?
Svart Dreamcatcher linne

Choklad

Jag började faktiskt dagen med några chokladbitar, det är egentligen inte riktigt okej i min värld. Men eftersom jag har riktigt vidrig mensvärk idag så tyckte jag ändå att det inte var så farligt. Det händer ju aldrig att jag gör så annars liksom :)

Det blev nån bit av varje av de här nykomlingarna. Helt okej, men de slår inte min favorit yoghurt raspberry. Gillade inte riktigt att det var blåbärs-/jordgubbssås, hade hellre haft bitar.

Lång skoldag!

Idag har varit en extremt lång skoldag. Började 8.30 och hade opponering på våra fördjupningsarbeten i vår trevliga lilla grupp. Så det var inte så blodigt även om jag inte är något stort fan av opponering direkt. Dessutom satt vi utomhus och njöt av sommarvärmen halva tiden. Vi var klara med det runt 14.30, sen var det dags att rätta till alla små fel och förtydliga/ändra lite grejer. Vi trodde nog att det skulle kunna gå ganska fort, men det tog sjukt lång tid! Kl. 22 var vi färdiga, helt galet! Men så blev det väldigt bra också måste jag säga. Vi tyckte att det var riktigt bra innan, men med de här ändringarna kan det inte finnas mycket att klaga på när vi har examination om två veckor ;)

Har läst massa bloggar nu sen jag kom hem, det är ett bra sätt att varva ner tycker jag. Men nu är jag riktigt trött, så nu ska jag och hostan gå och lägga oss. Men jag hoppas förstås att den inte vill följa med...

Lyxig kycklingsallad

Mums! Åt en supergod kycklingsallad när jag kom hem efter en alldeles för lång skoldag, som tur var kunde jag sitta i solen och läsa iaf. Det som gör salladen extra god är nog att man ska använder grillad kyckling, skär i små bitar och sen marinerar i lite olja, sweet chilisås och pressad citron. Sen tar man väl andra salladsgrejer som man tycker är goda helt enkelt. Jag hade nån salladsmix, äpple, gurka, tomat, paprika, avocado och fetaost. Och så lite pressad citron på. Supergott! Och ja, min mat ser alltid ut så ;)

Fira med turkost!

Blogg.se funkade ju inte särskilt bra i helgen, skrev två inlägg igår som jag hoppas att ni kan se nu, visar mina nya jeansshorts tex :)
Idag har jag och Rebecka äntligen skrivit klart vårt konstnärliga fördjupningsarbete med pedagogisk inriktning (ja, det är så flummigt som det låter) och det firade vi såklart med en glass i solen! Klasskompisarna gav oss onda ögat, men det rörde oss inte i ryggen, haha. Så nöjda! Men firandet slutade inte där, efter min praktik idag så gick jag loss på New Yorker (nyöppnat här i Örebro) och Lindex. På Lindex handlar jag nog uteslutande underkläder, så även denna gång. Deras bh:ar är bäst för det priset! Och New Yorker är definitivt en affär jag kommer gå tillbaka till. Hittade nämligen en kavaj! Som jag har letat! Visserligen inte helsvart, men i övrigt perfekt. Vad den kostade? 99 kr ;) Det blev en superskön turkos kofta också, gissar att det kommer bli fler sådana framöver. Koftor är nog det bästa plagget någonsin! Dagens färg är såklart turkos!

Jeansshorts

Har nog inte visat jeansshortsen som jag köpte i måndags. De är från H&M och har så kallad boyfriend fit. Haha, tycker det är lite knäpp benämning, men de sitter ju bra iaf. Det brukar dock inte killkläder göra på mig annars..
Det är nästan sommar ute idag, så jag trotsar förkylningen lite och går ut i solen ibland. Men jag undviker att frysa, det känns ju dumt. T-shirten köpte jag oversize innan jag gick ner i vikt, så nu är den jättestor, men det fixade jag genom att göra en knut på ena sidan, så blev det lite magtröjeaktigt också.

Läs!

http://olalindholm.blogspot.com/

Förkyld... igen!

Alltså, jag blir galen på det här! Mitt immunförsvar måste verkligen vara sämst just nu! Tycker jag blir förkyld hela tiden.. Vaknade med äckelont i halsen igår och det blev bara värre och värre under dagen.. Nu börjar näsan täppa till sig också. Har sovit alldeles för lite inatt, vaknade strax efter sju och kunde inte somna om. Dennis vaknade också tidigt, så det var rätt mysigt ändå, vi tittade på gamla kort och så :) Men jag känner att jag hade behövt sova lite till, kanske tar mig en liten lur senare..
Nån som har nåt bra tips på immunförsvarshöjande preparat? Haha, vilket ord :P Men det känns faktiskt som jag skulle behöva det. Det kan ju inte vara meningen att man ska bli sjuk nästan en gång i månden?

Jag sjunger en egen låt

Seriöst, nu blir jag faktiskt lite ledsen att ni inte har kommenterat det förra inlägget där jag sjunger min egen låt. Känns typ som att hela bloggvärlden bara har gått och dött. Jag brukar alltid få några kommentarer till mina inlägg. Och nu när det var något extra personligt så var det bara fina Maria som skrev något. Var är alla ni andra? Här kommer låten igen i alla fall. Med den rubriken kan man väl inte missa att det är jag som sjunger?

Brasilianskt beröm

Nu kan ni titta och lyssna på min låt från konserten igår. Det är alltså jag som har skrivit allt, text, musik och alla stämmor som instrumenten spelar. Fick fint beröm av en brasiliansk gitarrprofessor idag, han kände igen mig från gårdagen och ville gratulera till ett bra arr, kul att få höra det från någon jag aldrig har träffat förut. Som dessutom kan massor om musik :)

Jämtlandssången

Shit vad läskigt. Jag sitter i ett övningsrum på skolan och letar tvåstämmiga låtar till min lilla sånggrupp på praktiken. Hittade Jämtlandssången i en bok, började sjunga den och helt plötsligt vällde det upp massa känslor och jag kunde knappt sjunga den för jag var nära att börja gråta. Hade ingen aning om att den var så känslig för mig! Har sjungit den massor hela min uppväxt, kanske därför den ligger så nära hjärtat. Det kom bara väldigt oväntat! Konserten gick bra igår iaf, tack till er som peppade :-) Har en film med min låt, kan det vara intressant för er att se måntro?

Nervös

Ikväll är det arrangeringskonsert, jag har gjort ett blåsarr på en egen låt. Och jag är så äckligt nervös redan nu så jag får ingenting gjort.. Så himla störande.. Jag brukar sällan bli nervös, men det är säkert för att det är en egen låt som jag blir såhär, jag brukar knappt låta någon höra mina låtar nämligen.. Förra gången (som ni kan titta och lyssna på nedan) var jag också väldigt nervös, men då var det en väldigt personlig låt och text. Det kan jag inte påstå att det är den här gången, så jag trodde nog att jag skulle vara mindre nervös. Men icke. Hoppas det går över, så här kan jag ju inte vara hela dagen :S

Kvällen igår var en av de bästa på länge. Det är så skönt att bara vara och ha massor att prata om, vi pratade halva natten så jag har knappt sovit nåt och är väldigt trött idag. Vi försöker planera framtiden, jag är ju snart färdigutbildad och vi vill inte vara kvar här i Örebro. Men det är inte så lätt när man inte vet vart det finns jobb eller vart vi kommer flytta än.. Det är mycket som ska vägas in i besluten..
Men det finns mycket kärlek, så det blir nog jättebra till slut ♥

Fake

Igår var jag på stan en sväng, egentligen på jakt efter jeansshorts. Men det är så himla svårt. Jag känner mig obekväm om de är för korta, men vill samtidigt att de ska vara ganska korta för jag tycker det är snyggast.. Kanske får klippa av ett par jeans som jag har hemma, om jag har några som är lagom stora som jag vill offra.. Hursomhelst behövde jag en ny jacka också, de jag har är för stora nästan allihopa. Ett angenämt problem visserligen, men ändå :P Hittade i alla fall den här fina fakeskinnjackan på Cubus för 250 kr just nu, kostade 500 annars. Kul med nån annan färg än svart, även om den är lite mer svårmatchad.. :) Vad tycker ni om färgen? Passar jag i den? Vissa färger gör att jag ser jätteblek ut (typ beige och pastell), men jag tyckte att jag behöll samma ansiktsfärg som vanligt i den, haha :) Känns ju betydligt mer vårigt/somrigt än en svart jacka i alla fall!

RSS 2.0