Valborg

Valborg är inte min grej alltså, har aldrig gillat det. Så vi skippar festen ikväll och grillar istället, mycket trevligare tycker jag!
Igår var jag på fin avslutningskonsert och hann umgås en hel del med Matilda efteråt, himla kul! Vi fann varandra på en gång i ettan, men hon gick bara ett år, så det är lite tråkigt att vi inte kan ses så ofta. Funderar starkt på att åka till Oskarhamn i sommar och hälsa på. Maria, vill du joina? ;)

Sjukt trött

Det känns som om jag säger ofta att jag är sjukt trött, men idag har jag verkligen varit det.. Och snart stupar jag. Det har varit en väldigt lång men bra dag. Var på skolan kl 9 och kom hem för nån minut sen. Har skrivit lite på arbetet, haft lektion, ätit lunch i solen, förberett och haft praktik (sångelever), ätit finmiddag på uteservering med Matilda som jag inte har träffat på länge (och lite annat folk, men hon var viktigast för mig ;)) och varit på en riktigt bra avslutningskonsert. Förstår ni att jag är trött?
Imorgon ska mitt arr vara klart dessutom. Men jag tror inte jag fixar att göra nåt på det ikväll, får gå upp tidigt imorgon och arra klart då.. Fast det är inte så mycket kvar som tur är..
En till fjällbild kan ni få, tyckte den blev lite cool :)

Tillbaka till verkligheten

Eller ja, det var ju verklighet i påsk också, bara en helt annan ;) Men nu är jag i alla fall tillbaka i Örebro. Kom hit igår kväll. Lyckades få massa plugg gjort på tåget faktiskt, men det tog ju inte direkt slut. Så jag har haft fullt upp hela dagen idag med. Känner mig som en väldigt dålig bloggerska, men så är det ibland. Här får ni i alla fall två självporträtt från fjällen, lite brun har jag allt blivit :)

Glad Påsk!

Jag är som vanligt inte så aktiv på bloggen när jag är hemma hos familjen. Nu är jag dessutom i fjällen och har varit sen i torsdags kväll, har inte packat upp datorn förrän idag. Hur härligt som helst är det här. Strålande sol hela tiden. Och varmt och skönt. Det enda minuset är väl att snön inte är särskilt bra att åka skidor på. Men jag solar gärna ;) Får mest fräknar, men det kanske kommer lite färg snart också, vore ju trevligt :)
Visar bilder härifrån sen, har ingen sladd till kameran här.
Hoppas ni har en lika härlig påsk som jag, åker hem på tisdag. Skulle ha åkt bil, men de var tvungna att åka imorgon och jag kände inte för att missa en hel dag. Så det blir sista minuten-tåg på tisdag hoppas jag, om det nu finns några biljetter kvar, får se imorgon.. Annars får jag väl stanna lite längre då ;)

Roadtrip

Snart blir det en roadtrip norrut över påsk. Vi åker om typ en timme. Längesen jag åkte bil så långt, men det kan nog bli kul. Synd bara att jag alltid ska bli kissnödig när jag åker bil, bara för att man inte kan gå på toa hursomhelst :P Ska bli skönt att komma hem och få vara ledig några dagar iaf :) Vad ska ni göra i påskhelgen?

Påskpackar

Hej och hå. Det här har varit en lång dag. Det är ju så tråååkigt att sitta inne och skriva när det är så fint väder ute! Visserligen inte lika varmt och skönt idag som igår, men ändå väldigt fint. Jag och Rebecka har suttit inne och skrivit nästan hela dagen, pausade och gick ut några gånger iofs. Det går trögt nu. Men framåt i alla fall. Har även haft pianolektion, nu ska jag spela I want you back med Jackson 5. Ja tjena. Haha, det kanske går så småningom, men just nu känns det lite oöverstigligt med den basgången samtidigt som jag ska kompa och kanske sjunga.. Men det är väl bara att kämpa på så går det säkert så småningom ;)

Nu försöker jag packa inför hemresan imorgon. Det går sådär som vanligt, tycker det är så himla svårt att packa jämt.. Särskilt nu när vädret är så ombytligt. Men men. Om jag glömmer nåt kan jag säkert låna av mamma, smidigt att vi har typ samma storlek :)

Köpte roliga örhängen förra helgen, har nog inte visat dem. Gillar ju sådana skor, så tyckte de passade mig :)

Solarn

Idag har det varit strålande sol precis hela dagen. På förmiddagen var jag hemma och läste, visserligen tråkiga böcker, men ute i solen. I linne och shorts! Shortsen var för övrigt väldigt tighta förra sommaren och nu ramlar de nästan av, haha. Men det är ju kul att se förändring på det sättet :)
Promenixade till och från skolan i mina easytones, så nu har jag fått dagens träning :) Däremellan satt jag och Rebecka inne i datasalen och skrev på vårt arbete. Skittråkigt att sitta inne, men det går framåt, så det är skönt :)

När jag kom hem hann jag lapa sol i en timme till, lovely :) Så nu borde jag ha fått lite färg tycker jag!

The dress

Sorry att jag är så seg. Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge ;P
Här är klänningen som jag råkade köpa på H&M i torsdags. Den hängde där och väntade på mig och jag hade inte hjärta att lämna den :) Vad tycks? (Skärpet är second hand-fyndat för massa år sen)

Sångdag

Idag har varit en riktig sångdag. Didaktik imorse, sen var jag publik på en liten sångkonsert och slutligen vfu med massa sångelever. Men det är ju roligt med sång :) Lite jobbigt att man måste leta så sjukt mycket låtar bara.. Det tar ju ett tag att bygga upp en repertoarbank liksom..
Efter vfu:n råkade jag svänga in på H&M och såklart hitta en fin klänning. Ooops. Ni får se sen :)
Ikväll har jag panikarrat lite eftersom jag har arrangeringslektion imorgon och inte hade hunnit göra nåt sen sist. Men nu har jag lite nytt iaf. Får gå upp tidigt imorgon och sitta nån timme innan jag ska till skolan också så är det nog lugnt.

Engelska kommentarer?

Är det bara jag som får engelska kommentarer i bloggen? Till jättegamla inlägg dessutom. Oftast står det typ "Love your site, keep up the good work" eller nåt i den stilen.. Tycker det är lite skumt :P

Jag är hemma och är sjuk idag med. One Tree Hill håller mig och febern sällskap. Nu har jag bara en säsong kvar att se. Vad ska jag se sen tycker ni?

Inte igen!

Usch vad jag är trött på att bli sjuk.. Vaknade med huvudvärken från helvetet, har försökt bota den med huvudvärkstabletter (bamyl koffein som brukar funka), solsken och frisk luft, men det blir bara värre. Känner mig lite febrig också. Termometern visar 37,3, ingen hög siffra direkt, men eftersom jag har 36,5 normalt (och sitter i linne nu) så har jag nog lite feber. Har försökt kämpa för att orka ta mig iväg på vfu hela dagen, men det funkar inte. Så jag ringde precis och pratade med min handledare. Tur att hon är förstående! Kände mig lite dum som hörde av mig så pass sent, men det var ju för att jag hade tänkt ta mig iväg..

Inte okej att bli sjuk när det är såhär fint och härligt vårväder! 15 grader i skuggan är inte helt fel. Har inte riktigt tid att bli sjuk heller. Så jag hoppas jag orkar göra något vettigt en stund idag ändå..

En dag på Skopunkten

Idag har jag spenderat hela dagen på Skopunkten. Haha, inte riktigt, men det tog en himla tid för mig att bestämma mig för 3 par skor som skulle få följa med mig hem. Det fanns många fina och jag var ju tvungen att prova alla som hade potential ;) Tog en sväng i Marieberg galleria också. Och bussarna går extremt osmidigt på lördagar, de passar inte alls ihop med varandra. Så det tog en himla tid att bara åka fram och tillbaka.

De här skorna blev det iaf. 398 kr för alla tre. Himla bra det här med ta 3 betala för 2 alltså ;)



Bilder från skopunkten.com


Hata hockey!

Måste det vara hockey vareviga kväll nu eller? Jag blir galen, det förstör mina tv-kvällar :P Dennis brukar väldigt sällan kolla på tv annars, så det blir väldigt påtagligt nu när han är sjuk och ser på tv typ halva dagarna.. Och dessutom hockey. Men det måste han väl få göra. Jag sällskapade igår, men det var ju inte överdrivet kul.. Hade sett fram emot en fredagsmyskväll med Så ska det låta. Men jag tar det nu istället, det blir en bra start på dagen! Sen tänkte jag åka till Marieberg, eller främst Skopunkten! Jag vill ha nya skor som vanligt ;) De har rätt bra fakeconversisar där, så det blir nog nåt par sådana. Är sugen på röda. Och ballerinaskor vore inte heller helt fel. Gummistövlar vore också bra, mina håller på att gå sönder.. Får se vad det blir helt enkelt. Hursomhelst är det ju alltid trevligt med ta 3 betala för 2. 3 par skor för några hundringar är ju inte helt fel!

Onyttig

Ikväll tänker jag fasen vara onyttig! Har haft massor att göra hela veckan (som vanligt), knappt varit ledig på flera veckor och kom nyss hem. Inte okej att sluta så sent på en fredag! Så nu har jag köpt godis, ostkrokar och chips som ska avnjutas så småningom. Tänker såklart inte äta upp allt själv/på en gång, men ändå :P Var så himla sugen på allt, så det fick bli lite av varje :) Det är ju kombinationen av de olika som är halva grejen liksom ;)

Har för övrigt haft mina klackar på mig hela dagen utan att få särskilt ont i fötterna. Däremot har jag känt mig lite ovanligt lång, haha. Särskilt när jag skulle handla! Ni vet sådana korgar med hjul som man kan dra efter sig? De brukar vara perfekta för mig, men med klackar så känns handtaget aningen för kort, haha. Tänk de som är längre än mig, då funkar ju inte den lösningen så bra.. Om de inte har jättelånga armar förstås ;) Ja, tankeverksamheten är på topp som ni märker ;)

Mitt nya godis

Jag har hittat ett nytt godis, sockerfritt och allt ;) Egentligen är det ju halstabletter, men de var goda :)


Håret känns bättre idag när det har lagt sig lite mer naturligt. Det känns ovanligt kort, men så ska det väl vara när man har klippt sig kanske :P Frissan tyckte att jag skulle köra med inpackning då och då, men jag gillar inte riktigt hur mitt hår blir när jag har gjort inpackning.. Det blir äckligt mjukt typ.. Nån av er som har tips på billig och bra inpackning?

The hair

Det blev en konstig matdag idag.. Åt så sen frukost, så det blev nån halvdan lunch vid två, sen åt jag några pannkakor som var kvar när jag kom hem vid 17.30. Och nu är jag lite hungrig igen plus att jag behöver fixa matlåda. Köpte filodeg för någon dag sen, det har jag varit sugen på att testa länge! Så nu blir det någon form av piroger här tror jag :)

Har suttit och arrat några timmar nu ikväll, tiden bara flyger iväg! Men det är väldigt roligt att arra, särskilt när man kommer på nåt som blir skitsnyggt ;) Det kan ta lite tid att ta sig dit, men problemlösningen är liksom en del av charmen tycker jag :)

Håret blev bra, ingen större skillnad mot förut. Bara lite kortare och mindre slitet typ :P Luggen blev sådär, men det blir nog bättre när jag får styla den själv :)

Frissan

Jag är trött som vanligt.. Hade kunnat sova hur länge som helst.. Man kan ju tycka att det borde räcka med typ 9-10 timmar, men det känns inte så.. Ska snart till stan, ska gå och klippa mig och det ska bli så skönt :)

Pannkakstårta

Jag blev helt plötsligt jättesugen på pannkakor idag. Och medan jag stekte kom jag på att jag skulle göra en pannkakstårta :) Sagt och gjort, varvade med kesella vanilj och frysta hallon och blåbär. Mycket gott!

Har som vanligt mycket att höra, hehe. Men nu bör det lugna ner sig lite iaf.. Men jag har ofta långa skoldagar, åker hemifrån 8.30 och kommer hem runt 18.. Så jag är rätt trött som vanligt. Har inte hämtat mig från de senaste fullspäckade helgerna heller, ska bli skönt med en helt ledig helg snart!

SMASK-klänningarna

Det är alltså jag som har sytt klänningarna och dansarnas förkläden. Hade inget mönster, men däremot en klänning från Ellos som bas och en annan som modell att utgå ifrån typ, men bara på en liten bild. Sen har jag funderat och funderat. Mätt jättenoga, men ändå klippt snett (går ju inte klippa rakt i paljettyg) och sytt massa volanger. Drygt som fasen, men det blev himla snyggt faktiskt! :)





Fler SMASK-bilder

Här kommer fler färgsprakande bilder från gårdagens SMASK. Har lånat dem härifrån, där kan ni även se bilder på de andra bidragen om ni vill :) Man ser ju lite halvstörd ut på en del bilder, haha. Men det får ni stå ut med ;)


















The big SMASK

Ja, igår gick ju SMASK av stapeln i Örebro. Det var riktigt kul, vi gick vidare till semifinal eller vad man ska kalla det. 8 bidrag blev 4 och det är bara de 4 som får poäng. Dock gick det inte hela vägen, det var synd, för jag trodde verkligen på oss. Särskilt med de kriterier som finns, då passade faktiskt våran in bäst tycker jag. Så det var lite av en besvikelse måste jag erkänna. Hade varit kul att få åka och tävla i Riks-SMASK någon gång.. Men men. Så kan det gå. Fast om man ska titta på poängen och vara positiv så kan man ju faktiskt säga att vi kom på en delad andraplats, inte fy skam ;) Det blev något så stört som två förstaplatser och två andraplatser i år, det ska liksom inte ens kunna hända :P



Såhär snygga var i alla fall jag och Emma :)


På efterfesten såg jag ut såhär:


Vill ni se fler bilder?

Rösta

Förhoppningsvis går vi vidare ikväll i Smask, i så fall kan ni rösta genom att skicka 08 till 72456, återkommer med tid, men kanske vid åtta :-)

Lite ledsen..

Blä, jag är lite ledsen nu.. Dennis skulle ju ha kommit på SMASK ikväll, men inatt har han lyckats få nån himla sjuka, han har feber, jätteont i halsen och hostar tills han kräks typ.. Så jag förstår ju att han inte kan komma.. Men det känns väldigt tråkigt. Det tyckte såklart han med.. Så himla typiskt att det skulle komma just nu, det här är ju något jag verkligen vill att han ska se. Så nu får vi väl se till att vinna så han kan komma och se oss på Riks-SMASK istället ;P
Har inte fått tag i något nummer att sms:a sen ikväll heller.. Ska försöka fixa ifall ni vill rösta, har ett bekräftat fan iaf, haha :)

Dan före dan

Ja, imorgon är det minsann SMASK! Hela eftermiddagen och halva kvällen har bestått av SMASK-rep. Det tog hur lång tid som helst att soundchecka alla instrument, så repet blev väldigt försenat. Halv åtta smet jag därifrån och då var det inte ens klart! Men så gott som klart iaf.. Men det var väldigt kul att få se och höra alla bidrag, det var första gången för i år som jag hörde alla :) Jag tror faktiskt att vi har en stor chans att ta oss långt i år, hoppas på det! Men ärligt talat är vårat bidrag mest schlager faktiskt :)

Familjen kom hit idag för att gå på SMASK imorgon, så ikväll var vi ute och åt på restaurang. Det var riktigt gott! Och nu är jag så sjukt mätt så jag vet inte vart jag ska ta vägen, haha :P Nu är det läggdags tror jag, är väldigt trött efter den långa dagen.. Kanske lägger ut ett nummer som ni kan sms-rösta på oss i SMASK imorgon om jag får tag i det ;)

RSS 2.0