Ny plattång?

Funderar på att köpa en ny plattång. Det är stor skillnad på resultatet som frisören fick till igår och hur det blir med min plattis här hemma kan jag säga. Har för övrigt tvättat håret ikväll, känns alltid så konstigt när det är nyklippt :) Kändes helt avhugget typ, haha. 

Är det någon av er som har erfarenhet av den här plattången? Den verkar ha fått topprecensioner typ överallt, så det kanske blir en sån :) Eller rekommenderar ni någon annan?



Kommentarer
Postat av: Maria

Den har jag inte hört nåt om, men jag köpte ju den här http://www.lyko.se/sv/artiklar/obh-nordica-bjorn-axen-tools-straight-curl-nano-pro.html för 500kr på mediamarkt och jag älskar den! puss

2012-01-09 @ 09:36:45
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: tess

Den har jag =) Den är grymt bra!

2012-01-09 @ 21:02:09
URL: http://mymiracle.blogg.se/
Postat av: Tess

Okej, ja.. Jag tycker att plattången är så sjukt bra för att den blir varm snabbt, sladden har lixom en sån där rotationsgrej där den fäster vid plattången så man slipper att sladden snurrar sig. Om du förstår vad jag menar, hehe? Men allra bäst är den för att håret bara "glider" i den. Det har aldrig fastnat nå hårstrå när man drar den genom håret, och det räcker oftast med ett drag för att håret ska bli spikrakt. Mitt hår är småvågigt i vanliga fall, så det är det bästa tycker jag!

2012-01-09 @ 22:31:00
URL: http://mymiracle.blogg.se/
Postat av: tss

Har haft min sedan... 2004 och den fungerar asbra fortfarande!

2012-01-13 @ 11:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0